Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، متس هوملس می‌گوید دلیل اینکه آلمان شب گذشته (یکشنبه) در مصاف با مکزیک متحمل شکست یک بر صفر شد، درس نگرفتن از اشتباهاتی بوده که این تیم در بازی‌های تدارکاتی‌اش قبل از آغاز جام جهانی ضربه خورد و یکی از آنها نبود حمایت کافی از مدافعان تیم و دیگری نبود تعادل میان خطوط.

دفاع وسط بایرن مونیخ گفت: حق مکزیک بود که بازی را ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پوشش ما در کارهای دفاعی اغلب اوقات ضعیف بود و بارها من و ژرم بواتنگ در خط دفاعی تنها بودیم. ما از چند روز پیش (در بازی‌های تدارکاتی) این هشدار را دریافت کرده بودیم. دقیقاً‌ همانطوری بازی کردیم که مقابل عربستان بازی کرده بودیم و فقط این بار حریف‌مان تیم بهتری بود. به همین دلیل در نیمه اول اتفاقاتی رخ داد که خودتان دیدید و مکزیک هم قطعاً حقش بود که بازی را ببرد.

تیم ملی آلمان در تقابل با بازی مبتنی بر ضدحمله مکزیک بارها در معرض خطر قرار گرفت و اگر مهاجم مکزیک کمی در زدن ضربات آخرشان دقت بیشتری داشتند، نماینده کونکاف شاید حتی مجبور نبود استرس از دست دادن پیروزی شکننده‌اش را تا پایان بازی تحمل کند.

هوملس ادامه داد: وقتی که هفت یا هشت بازیکن دارند حمله می‌کنند، خب آن وقت مشخص است که قدرت هجومی ما بهتر است اما این چیزی است که من اغلب اوقات در جلسات داخلی‌مان درباره‌اش حرف می‌زنم و می‌گویم که همیشه داشتن چنین تاکتیکی ثمربخش نیست. این زنگ خطر برای ما خیلی دیر به صدا درآمد. حالا ما مجبوریم دو بازی بعدی‌مان را ببریم وگرنه کارمان در جام جهانی تمام است. من واقعاً درک نمی‌کنم که چرا ما اینطوری بازی کردیم چون ما بازی‌های قبلی برای ما واقعاً حکم زنگ خطر را شنیده بودیم.

بازی بعدی تیم ملی آلمان در دور دوم مرحله گروهی جام جهانی 2018 مقابل استرالیا است.

601

متس هوملس آلمان مکزیک بایرن مونیخ تیم ملی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: متس هوملس آلمان مکزیک بایرن مونیخ تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۳۵۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید

تحولات اخیر نورا را شگفت‌زده کرده است. سال‌ها پس از آنکه نیروهای اشغالگر اسرائیل، خانواده‌اش را مجبور به ترک غزه و نقل مکان به کالیفرنیا کرد، نظامیان اسرائیلی شروع به بمباران وطن پدر و مادرش کرد. تعداد زیادی از بستگانش در حملات اخیر اسرائیل به نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند. در روزهایی که تمام دنیا نظاره‌گر این اتفاقات بودند، دانشجویان آمریکایی اعتراضاتی را شروع کردند که حالا هر روز دامنه‌اش گسترده‌تر می‌شود. در زمان شعله‌ور شدن این اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا، نورا برای ملاقات یکی از دوستانش به مکزیک رفته بود.

به گزارش ایسنا به نقل از ال پائیس، دانشجویان دانشگاه «استقلال ملی مکزیک» نیز به صف معترضان به جنگ در غزه پیوسته‌اند. دانشجویان این موسسه آموزشی مطرح در آمریکای لاتین، همچون هم‌سالان خود در ایالات متحده با برگزاری تجمع اعتراضی، خواستار توقف نسل‌کشی در غزه شدند. معترضان از دو روز پیش با برپا کردن بیش از ۴۰ چادر خواستار پایان دادن به روابط دیپلماتیک مکزیک و اسرائیل شده‌اند.

نورا جزو اولین کسانی بود که در این تجمع حاضر شد. او با راهنمایی دوستش متوجه شد که این دانشگاه نماد جنبش مستقل دانشجویی در آمریکای لاتین به حساب می‌آید. دوست نورا در این مورد می‌گوید: سابقه این دانشگاه موجب شده تا بسیار مورد احترام مردم مکزیک باشد. از نظر تاریخی، آنها توانسته‌اند فضای سیاسی را تغییر دهند و به همین دلیل کاملا من به اقدامات دانشگاه بسیار امیدوار هستم.

با اینکه چند روز بیشتر از شکل‌گیری این تجمع نگذشته است، اما بسیار هدفمند عمل می‌کنند. کار و وظایف بین افراد تقسیم شده است: یکی برای مدیریت امنیت، یکی برای تدارکات، دیگری برای اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه‌ها و گروهی نیز برای ارائه کمک های اولیه و حمایت روانی. خواسته‌های اولیه آنها هم بسیار مشخص و واضح است: توقف نسل کشی و پایان دادن به اشغالگری در فلسطین، پایان دادن به روابط بین دانشگاه و اسرائیل، پایان دادن به روابط دیپلماتیک بین مکزیک و اسرائیل، پایان دادن به سرکوب جهانی جنبش دانشجویی طرفدار فلسطین و آزادی معترضانی که در زندان هستند.

کریمه رجما، فارغ‌التحصیل رشته فلسفه این دانشگاه در مورد این حرکت اعتراضی می‌گوید: دانشجویان مکزیکی قرار نیست به دولت نتانیاهو پایان دهند؛ در واقع قرار است ما با حضور خود بگوییم که کنار فلسطین ایستاده‌ایم و خواستار توقف این نسل‌کشی گسترده هستیم.

هنوز مشخص نیست که این تجمع اعتراضی تا کی ادامه خواهد داشت. بعید نیست که پلیس مکزیک همچون نیروهای پلیس در آمریکا، معترضان را در اینجا سرکوب کنند. با این حال، هدف آنها کاملا مشخص است: شنیده شدن صدای آنها و گسترش جنبش اعتراضی.

رناتا آگیلار، دانشجوی ۲۲ ساله رشته تاریخ این دانشگاه در این رابطه می‌گوید: دانشگاه «استقلال ملی مکزیک» از نظر سیاسی، چه در داخل و چه در خارج از کشور، اهمیت زیادی دارد. ما امیدواریم که دیگر دانشگاه‌های مکزیک هم از این حرکت الهام بگیرند. این حرکت نباید پس از هفت ماه نسل‌کشی اسرائیل در فلسطین آغاز می‌شد. فقط امیدوارم که دوام بیاورد و تعداد بیشتری از مردم را به سمت خودش جلب کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • وحدانی: هزینه هنگفتی کردیم تا شمشیربازی مدال المپیک بگیرد/ نتایج بدی در سئول نگرفتیم
  • قریشی: داور برای اخراج نکردن چشمی توجیهی ندارد
  • نتیجه تساوی عادلانه بود/ بازیکنان تیم ما در نیمه‌های دوم انگیزه زیادی دارند
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • آلگری: بعد شکست مقابل اودینزه فرو پاشیدیم/ در خطر شکست بودیم
  • کلوپ: لیورپول امشب را خیلی دوست داشتم
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • ژاوی: مایه شرمساری است، خیلی عصبانی‌ام!
  • مهربان: جعفرپور هدف بزرگی دارد