Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر انرژی عربستان امروز اعلام کرد: نهایی شدن طرح اوپک پلاس برای کاهش 10 میلیون بشکه‌ای عرضه روزانه نفت به بازار جهانی بستگی به پیوستن مکزیک برای پایین آوردن عرضه دارد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، عبدالعزیز بن سلمان، پسر پادشاه عربستان و وزیر انرژی این کشور، طی تماسی تلفنی اعلام کرد: نهایی شدن اجرای توافق روز گذشته اوپک پلاس برای پایین آوردن 10 میلیون بشکه‌ای عرضه روزانه نفت به بازار جهانی به پیوستن مکزیک برای پایین آوردن عرضه نفت بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز گذشته اوپک، روسیه و دیگر متحدان نفتی آنها که به گروه اوپک پلاس مشهور شده‌اند تصمیم گرفتند که عرضه نفت به بازار جهانی را بیش از 20 درصد کاهش دهند. حالا این گروه اعلام کرده‌اند که نهایی شدن این تصمیم به این بستگی دارد که مکزیک هم به طرح پایین آوردن عرضه بپیوندد. این در حالی است که مکزیک از پایین آوردن عرضه نفت به بازار جهانی به میزانی که از این کشور خواسته شده بود عقب نشینی کرده است.

قرار است امروز وزرای انرژی کشورهای تولید کننده عمده نفت بازار جهانی به گفت و گوها در این زمینه ادامه دهند.

تقاضای نفت در بازار جهانی 30 میلیون بشکه در روز کاهش یافته که دلیل اصلی آن تعطیل شدن بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی، زمین گیر شدن بخش قابل توجهی از ناوگان حمل و نقل هوایی جهانی و هم چنین افت شدید تقاضا برای سوخت خودرو بوده است.

امروز عربستان به صورت ویدئو کنفرانس میزبان نشست وزرای انرژی کشورهای گروه 20 خواهد بود.

وزیر انرژی عربستان در پاسخ به این سوال که آیا برزیل، کانادا و آمریکا به طرح کاهش عرضه نفت به بازار جهانی اوپک پلاس می‌پیوندند یا خیر گفت: آنها هم به نوبه خود و با رویکرد خود این طرح را اجرایی می‌کنند و ما وظیفه نداریم که به دیگران دیکته کنیم که چه کار باید بکنند. 

عبدالعزیز بن سلمان گفت که انتظار دارد دیگر تولید کنندگان نفت جهان هم به طرح کاهش بپیوندند تا ثبات به بازار جهانی نفت باز گردد.

منابع آگاه می‌گویند: در کنار کاهش 10 میلیون بشکه‌ای عرضه نفت توسط اوپک پلاس انتظار می‌رود 5 میلیون بشکه روزانه دیگر از عرضه نفت به بازار جهانی توسط دیگر کشورهای نفتی کاسته شود.

وزیر انرژی عربستان تأکید کرد: در صورتی که مکزیک به این توافق بپیوندد، 11.3 میلیون بشکه روزانه به صورت واقعی از عرضه به بازار کاسته خواهد شد.

سهم عربستان از این حجم کاهش عرضه 3.8 میلیون بشکه در روز خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اوپک عربستان انرژی نفت عرضه نفت به بازار جهانی وزیر انرژی عربستان میلیون بشکه ای اوپک پلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۵۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، بازار حبوبات بیش از دو سال است که نوسان قیمت داشته و امسال تنها نخود است که تغییر قیمت زیادی نداشته است.

بیشتر بخوانید: پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار

سال گذشته که تولید نخود کم بود و نرخ آن در بازار افزایشی شد برخی کشاورزان را به این سو هدایت کرد که نخود بکارند. از آنجا که تولید محصول در حوزه کشاورزی بدون برنامه انجام می‌شود و کشاورزان بر اساس رصد ساده بازار مبادرت به کشت محصولی می‌کنند معمولاً هر ساله با پدیده کم‌بود و بیش‌بود محصولات رو به رو هستیم.

سال گذشته کشور کمبود نخود را تجربه کرد و امسال با مازاد تولید رو به رو هستیم که اجازه صادرات هم ندارد. از این رو در حالی که هر کیلو گرم نخود در بازار بین ۶۵ تا ۷۲ هزار تومان به فروش می‌رسد نرخ انواع لوبیاچیتی، قرمز و سفید بالای ۱۰۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

ناصر مرادی، رئیس شورای ملی نخود و عضو هیأت مدیره انجمن حبوبات ایران پیش تر به مهر گفته بود، صادرات نخود در طول این سال‌ها با توجه به میزان تولید بین ۱۰ تا ۲۰ هزار تن در سال بود. سال ۱۴۰۲ با توجه به بهبود قیمت حبوبات از جمله نخود کشاورزان مبادرت به کشت بیشتر انواع حبوبات کردند. همچنین بارش خوب و نبود آفت آمار تولید را دو برابر کرد. همچنین مساله دیگر نرخ دلار بود. نخود ایرانی با توجه به خوش طعمی و کیفیت آن بازار پسند بوده و کشورهایی مانند پاکستان و عراق مشتری آن هستند و سال گذشته ازبکستان و امارات هم اضافه شدند. رشد قیمت حبوبات در بازار جهانی بازار حبوبات کاران را بهبود بخشید.

همچنین بر اساس گزارش گمرک جمهوری اسلامی در ۱۰ ماهه نخست سال گذشته نزدیک به ۷۵ هزار تن نخود از کشور صادر شد.

علیرضا پیمان پاک، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در برنامه‌ای تلویزیونی درباره تنظیم بازار حبوبات عنوان کرد، در بازارهای جهانی انواع حبوبات تا ۷۰ درصد افزایش قیمت داشت و از هر تن ۱۱۰۰ دلار به میانگین ۱۷۰۰ دلار رسیده است؛ اما قطعاً با عرضه زیاد، تقویت تولید داخل و دورنمای کاهش قیمت در بازارهای جهانی قیمت حبوبات هم اصلاح خواهد شد.

وی یادآور شد که فصل برداشت جهانی حبوبات از خرداد شروع می‌شود و قیمت‌ها روند کاهشی خواهد داشت.

این مسؤول دولتی اظهار کرد، با تأمین ارز از سوی بانک مرکزی و عرضه فراوان حبوبات قیمت‌ها در بازار تثبیت خواهد شد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1229681 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • تقاضا جهانی برای بنزین کاهشی است
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری
  • توافق مهم ایران و عربستان انجام شد | جلسه مشترک عبداللهیان و بن فرحان
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری و برقراری پرواز مستقیم بین دوکشور