Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده اسبق ایران در اوپک با اشاره به مخالفت مکزیک با مبنای درنظر گرفته شده برای کاهش تولید ۱۰ میلیون بشکه ای نفت اوپک و متحدانش گفت: مبنای کاهش تولید، اکتبر ۲۰۱۸ قرار داده شده که عربستان و روسیه در این زمان در اوج تولید بوده اند. ۲۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۲ اقتصادی نفت و انرژی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدعلی خطیبی گفت: برآوردهای صورت گرفته نشان می دهد تقاضا برای نفت در جهان 15 میلیون بشکه در روز کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوپک پلاس به همین دلیل تصمیم گرفته 10 میلیون بشکه در روز تولید نفت را کاهش دهد.

وی اظهارداشت: بعلاوه قرار بود پنج میلیون بشکه در روز آمریکا، کانادا، آرژانتین برزیل و نروژ تولید نفت خود را کاهش دهند.

نماینده اسبق ایران در اوپک گفت: گروه جی 20 به تازگی طی بیانیه ای اعلام کرده فقط نگران بیماری کرونا و عدم ثبات در بازار نفت است در واقع از ثبات بازار نفت حمایت کرده است.

وی افزود: شواهد دقیقی هنوز در دست نیست که آمریکا و چهار کشور دیگر به چه میزان می خواهند تولید نفت خود را کم کنند.

خطیبی ضمن اشاره به اینکه مکزیک با کاهش تولید نفت موافقت نکرده است، اظهارداشت: این کشور در مبنای کاهش تولید نفت مشکل داشت البته ایران هم در مبنای این کاهش با مشکل مواجه است.

وی ادامه داد: مبنای این 10 میلیون بشکه کاهش برای ماه های می و ژوئن و همینطور برای باقی مانده سال جاری و سال آینده تولید اکتبر 2018 تعیین شده است در حالی که مبنا باید آخرین رقم تولید جاری باشد. در اکتبر 2018 عربستان و روسیه در اوج تولید بودند و این کشورها می خواهند از اوج تولید نفت خود را کاهش دهند نه از تولید فعلی.

نماینده اسبق ایران در اوپک گفت: به طورکلی بین تولید فعلی و اکتبر 2018 نزدیک به 3.5 میلیون بشکه اختلاف است.

وی افزود: همین 10 میلیون بشکه ای که دو ماه آینده می خواهند کاهش دهند در واقع 10 میلیون بشکه نیست بلکه 6.5 میلیون بشکه در روز است به یک معنا می توان گفت مبنای توافق کاهش تولید نفت درست نیست.

خطیبی ضمن اشاره به اینکه تولید فعلی نفت عربستان 10 میلیون بشکه در روز است، اظهارداشت: عربستان در اجلاس قبلی اوپک پلاس موفق نشد موافقت روسیه و چند کشور دیگر را برای کاهش تولید نیم میلیون بشکه ای نفت در روز را جلب کند اما اوپک موافقت کرد یک میلیون بشکه از سقف تولید خود را کاهش دهد.

وی تصریح کرد: عربستان پس از این اجلاس اعلام کرد سقف تولید نفت خود را افزایش خواهد داد و همین کار را نیز کرد در ضمن قیمت های خود را هم کاهش داد.

نماینده اسبق ایران در اوپک گفت: عربستان هم تولید را برد بالا و هم قیمت ها را آورد پائین و یک جنگ قیمتی به راه انداخت.

وی افزود: اگر توافق کاهش 10 میلیون بشکه ای تولید نفت نهایی نشود قیمت ها بیشتر از این دچار افت خواهد شد از اینرو به نفع همه کشورهاست که این توافق را قبول کنند.

خطیبی یادآورشد: روسیه اصرار دارد آمریکا و چند کشور دیگر هم وارد این بازی شوند و سهم خود را ایفا کنند اگر این کشورها ایفای نقش نکنند روسیه هم به تعهدات خود عمل نخواهدکرد.

انتهای پیام/

R1012122/P1012122/S7,80,85/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: میلیون بشکه در روز تولید نفت خود میلیون بشکه ای کاهش تولید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۶۴۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت، اگر ریاض و تل‌آویو برای عادی‌سازی روابط موافقت نکنند، دولت بایدن با عربستان سعودی موافقت‌نامه دفاعی امضا نخواهد کرد و تاکید کرد: «شما نمی‌توانید یک بخش را از بقیه جدا کنید.»

به گزارش ایسنا، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا شنبه در مصاحبه‌ای با روزنامه «فایننشال تایمز» پیشنهادات اخیر مبنی بر اینکه در صورت امتناع رژیم صهیونیستی از دادن امتیاز به فلسطینیان، توافق دوجانبه بین دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا و پادشاهی آل سعود مورد بررسی قرار می‌گیرد، رد کرد.

دولت بایدن برای تشویق ریاض به رسمی کردن روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی به‌عنوان بخشی از طرح‌هایی برای «تضمین صلح پایدار در خاورمیانه»، توافق سه‌جانبه‌ای را به‌ویژه بعد از هفتم اکتبر که عملیات صهیونیست‌ها علیه غزه به راه افتاد و برای هفت ماه است که ادامه دارد، تحت فشار قرار داده است.

ایالات متحده امیدوار است که از چشم‌انداز روابط با آل سعود و عادی‌سازی روابط دیگر کشورهای مسلمان، برای متقاعد کردن رژیم صهیونیستی برای موافقت با امتیازات قابل توجه به فلسطینی‌ها استفاده کند. اما بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بارها هرگونه حرکت به سوی راه‌حل دو دولتی برای درگیری طولانی تل‌آویو و فلسطین را رد کرده است.

سالیوان گفت: «چشم‌انداز یکپارچه تفاهم دوجانبه بین ایالات متحده و عربستان سعودی همراه با عادی‌سازی بین اسرائیل و عربستان سعودی، همراه با گام‌های معنی‌دار از جانب مردم فلسطین است. همه اینها باید با هم جمع شوند... شما نمی‌توانید یک قطعه را از بقیه جدا کنید.»

جیک سالیوان گفت جو بایدن قصد دارد به طور علنی «مسیر به سمت منطقه‌ای آرام‌تر را شرح دهد.»

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت: «انتظار دارم در ماه‌های آینده از رئیس‌جمهور بایدن و دیگران، بیشتر در مورد مسیری که ما معتقدیم می‌تواند اسرائیل امن‌تر و منطقه صلح‌آمیزتری ایجاد کند، بشنوید.»

او افزود: «تنها کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که روی آنچه را که فکر می‌کنیم معقول است، کار کنیم و تلاش کنیم تا هر چه بیشتر کشورهای منطقه را با آن همراهی کنیم و سپس آن را ارائه کنیم و در نهایت این به عهده رهبری اسرائیل و مردم اسرائیل است که تصمیم بگیرند که آیا این راهی است که آنها می‌خواهند طی کنند یا خیر.»

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ «برای تامین صلح در منطقه» ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از ۷ اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید «گام‌های برگشت‌ناپذیر» را به سوی تشکیل کشور فلسطین ببیند.

اظهارات سالیوان در حالی مطرح شد که ویلیام برنز، رئیس سیا در قاهره بود، جایی که میانجی‌ها به دنبال متقاعد کردن حماس برای پذیرش پیشنهادی برای توافق هستند که منجر به آتش‌بس و آزادی اسرای صهیونیست می‌شود. میانجی‌ها امیدوارند که برای توقف شش هفته‌ای اولیه در جنگ میانجی‌گری کنند که سپس برای مذاکره در مورد آتش‌بس پایدار مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • شرط آمریکا برای توافق امنیتی با عربستان ؛ پای اسرائیل در میان است
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • توافق ایران و عربستان در زمینه تسهیل صدور روادید تجاری
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • توافق مهم ایران و عربستان انجام شد | جلسه مشترک عبداللهیان و بن فرحان