Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-07@08:03:09 GMT

اوپک پلاس، مکزیک و ایران

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۹۲۸۷۶

بخش قابل ملاحظه‌ای از تلاشی که در جریان است نوعی عملیات روانی گسترده عمدتا سایبری توسط عربستان و ایالات متحده آمریکا و بعضا روسیه برای نشان دادن شکل‌گیری نوعی نظم در بازار جهانی نفت است. تا کنون، مکزیک این تلاش‌ها را با شکست روبرو کرده است.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز: شرکت نفتی آرامکو عربستان سعودی برای چهارمین مرتبه اعلام قیمت فروش رسمی نفت خام خود را به تاخیر انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفته می‌شود، این شرکت در انتظار تصمیم مکزیک مانده است. ظاهرا، مکزیک توانسته است اجرایی کردن تصمیم تاریخی اجلاس فوق العاده ویدئو کنفرانسی اوپک پلاس در خصوص کاهش تولید نفت را با چالش جدی روبرو کند. حتی اجلاس ویدئو کنفرانسی وزرای انرژی G20، که فردای اجلاس اوپک پلاس برگزار شد، نیز نتوانست مکزیک را به همراهی با تصمیم روز پنجشنبه اوپک پلاس وادارد. در شرایط فعلی، مهم نیست که تولید نفت مکزیک چه سهمی از عرضه نفت در بازار جهانی را تشکیل می‌دهد. اقدام مکزیک در به چالش کشیدن تصمیمات اوپک پلاس تقریبا تمام تلاش‌های عربستان برای ایجاد نوعی نظم در بازار جهانی نفت را با مشکل جدی روبرو کرده است. مهم نیست که شرکت‎کنندگان در اجلاس اوپک پلاس واقعا به تصمیمات آن پایبند خواهند ماند یا خیر، مهم این است که نباید توافق مذکور به طور رسمی به چالش کشیده شود.

واقعیت این است، بخش قابل ملاحظه‌ای از تلاشی که در جریان است نوعی عملیات روانی گسترده عمدتا سایبری توسط عربستان و ایالات متحده آمریکا و بعضا روسیه برای نشان دادن شکل‌گیری نوعی نظم در بازار جهانی نفت است. تا کنون، مکزیک این تلاش‌ها را با شکست روبرو کرده است. با وجود این، تلاش‌ها ادامه دارد. برخی ناظران، تاخیر آرامکو در اعلام رسمی قیمت نفت خام خود را نشانه‌ای از انعطاف عربستان در برابر مکزیک و تلاش برای راضی کردن این کشور به همراهی با توافق اوپک پلاس می‌دانند. در این میان، خبرهایی منتشر شده که امروز مجددا اجلاس ویدئو کنفرانسی اوپک پلاس برگزار خواهد شد. بازارهای جهانی نفت فردا بعد از دو روز تعطیلی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد. عربستان و آمریکا نیاز دارند که تصویری ثبات‌آفرین به این بازارها ارائه دهند.

صرف نظر از نتیجه تحولات اخیر، کنش مکزیک در این تحولات حاوی آموزه‌های ارزشمندی برای ایران است. حتی کنش‌گری مکزیک نیز باعث نشد ایران در رویکرد انفعالی خود نسبت به این تحولات بازنگری کند.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Hu5 برچسب ها: مکزیک ، اوپک پلاس ، اوپک پلاس ، نفت ایران

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: مکزیک اوپک پلاس اوپک پلاس نفت ایران بازار جهانی اوپک پلاس جهانی نفت تلاش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۲۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت محصولات ایران خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت دستخوش تغییراتی شده و برخی از مدل‌های این کارخانه با افزایش قیمت نسبت به پنجشنبه هفته قبل راهی بازار شده‌اند.

بیشتر بخوانید: قیمت روز محصولات ایران‌خودرو پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

دنا پلاس شش‌دنده ارتقایافته که یکی از مدل‌های گرانقیمت ایرانخودرو به‌حساب می‌آید، ۹۶۰ میلیون تومان یعنی پنج میلیون بیشتر از هفته قبل فروخته می‌شود و همین میزان افزایش قیمت را در ارقام پیشنهادی فروشنده‌های دنا پلاس اتوماتیک آپشنال و مدل‌های مختلف تارا مشاهده می‌کنیم.

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما نیز که امروز ۶۶۰ میلیون تومان قیمت خورده، افزایش قیمت دو میلیونی را تجربه می‌کند و امثال ۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته و ۲۰۷ با موتور TU۳ نیز به همین اندازه گران شده‌اند. قیمت روز محصولات ایرانخودرو در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.

قیمت روز محصولات ایران‌خودرو در بازار آزاد

خودرو

۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

سورن پلاس دوگانه‌سوز EF۷ مدل ۱۴۰۳

۸۱۸ میلیون تومان

۸۲۰ میلیون تومان

سورن پلاس بنزینی EF۷ مدل ۱۴۰۲

۶۳۰ میلیون تومان

۶۳۲ میلیون تومان

دنا پلاس شش‌دنده‌ ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۹۵۵ میلیون تومان

۹۶۰ میلیون تومان

دنا پلاس اتوماتیک آپشنال مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۶۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان

پارس سال XU۷p مدل ۱۴۰۲

۶۶۵ میلیون تومان

۶۶۵ میلیون تومان

۲۰۷ با موتور TU۳ مدل ۱۴۰۳

۶۷۳ میلیون تومان

۶۷۵ میلیون تومان

۲۰۷ دنده‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۸۰۳ میلیون تومان

۸۰۵ میلیون تومان

۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

یک میلیارد و ۸۰ میلیون

رانا پلاس ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۶۵۰ میلیون تومان

۶۵۰ میلیون تومان

رانا پلاس سقف‌شیشه‌ای ارتقایافته مدل ۱۴۰۳

۶۹۰ میلیون تومان

۶۹۰ میلیون تومان

تارا دنده‌ای V۱ مدل ۱۴۰۲

۸۱۰ میلیون تومان

۸۱۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳

۹۷۰ میلیون تومان

۹۷۵ میلیون تومان

تارا اتوماتیک V۴ مدل ۱۴۰۳

یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان

یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان

پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲

۶۵۸ میلیون تومان

۶۶۰ میلیون تومان

انتهای پیام/

کد خبر: 1229508 برچسب‌ها ایران خودرو

دیگر خبرها

  • شاهکار نوشاد عالمیان با شکست نفر ۴ رنکینگ جهانی تنیس روی میز
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تاکید عربستان بر لزوم برقراری آتش‌بس فوری در غزه
  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه
  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه در نشست گامبیا
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند